Over mij…..

Hallo, ik ben Heleen de Man, woonachtig in Oosterbeek. Ik ben opgeleid tot hovenier en tuin- en landschapsontwerper. Tevens ben ik Ambassadeur van de Leefbare Stad.

Groen en vormgeving zijn twee van mijn grote passies en laten die twee nou net heel mooi samen komen in het ontwerpen van de buitenruimte. De buitenruimte mag mooi en aantrekkelijk zijn voor de mens, maar misschien nog wel belangrijker: het moet ook een bijdrage bieden aan het grotere geheel. Denk aan klimaatadaptatie en het vergroten van de biodiversiteit.

Wie wil nou niet uitzicht op mooie bloemen, waar de bijen en vlinders ook nog van mee kunnen profiteren?

Wat is er niet mooier dan dat kinderen de grootste avonturen mee maken in de tuin of op het schoolplein? Er valt buiten zoveel te zien en te beleven, en niet alleen voor kinderen!

Voor vragen over hergebruik of afkoppelen van regenwater en hergebruik van tuinmaterialen bent u bij mij aan het juiste adres.

Ook met een klein budget of zonder groene vingers vind ik het leuk om mee te denken.

Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.