Over mij…..

Hallo, ik ben Heleen de Man, woonachtig in Oosterbeek. Ik ben opgeleid tot hovenier en tuin- en landschapsontwerper.

Groen en vormgeving zijn twee van mijn grote passies en laten die twee nou net heel mooi samen komen in het ontwerpen van de buitenruimte.

Wie wil nou niet uitzicht op mooie bloemen, waar de bijen en vlinders ook nog van mee kunnen profiteren?  Wat is er niet mooier dan dat kinderen de grootste avonturen mee maken in de tuin of op het schoolplein? Er valt buiten zoveel te zien en te beleven, en niet alleen voor kinderen!

Zou het ook niet fijn zijn om met een hoosbui het regenwater op te vangen, om het vervolgens in een droge periode te gebruiken om de plantjes water te geven?

Ook met een klein budget of zonder groene vingers vind ik het leuk om mee te denken.

Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.