Speelse voortuin met hoogteverschil

Voor een twee-onder-een-kapwoning met parkeren op eigen terrein werd De Vergroenerij gevraagd een ontwerp te maken van de voortuin. Aangezien er een hoogteverschil opgelost moest worden heb ik een ontwerp gemaakt met stapelmuurtjes van beton. Over één van die muurtjes is er een houten bank gemaakt. Zo kunnen ze hun spelende kinderen op straat goed in de gaten houden. De beplanting is zo uitgekozen dat er ieder seizoen iets te zien is en het hele jaar door een frisse look heeft. Foto’s volgen nog.

Wat de tuineigenaar over de Vergroenerij zei:


Heleen heeft voor ons een ontwerp voor de voortuin gemaakt. We hadden een verhoogde bak met verwilderde plantengroei en wisten zelf niet hoe we er iets moois van konden maken. We wilden meer ruimte en een afscheiding van ons overkapte deel. Met onze wensen heeft Heleen een plan kunnen maken, dat we zelf echt niet zouden kunnen bedenken. Het is een heldere en frisse voortuin geworden met zelfs een gezellig bankje geïntegreerd. Heleen heeft snel en vakkundig twee ontwerpen gemaakt waar we uit konden kiezen. Met haar ontwerp konden we zelf aan de slag om er wat moois van te maken. En behalve een mooie tuin, heeft het ook al veel gezellige gesprekjes met de buren opgeleverd. Van een verwilderde tuin naar een frisse voortuin, en daarmee naar een vriendelijk aanblik van ons huis. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zeker zo tevreden over de diensten van Heleen!