Over dit project

Graag een tuin voor ons hele gezin! En ook niet onbelangrijk, beestjes moeten zich hier ook welkom in voelen! Dat was de wens van een gezin uit Bennekom.

Eenvoudige belijning en weelderige beplanting zorgen er in deze tuin voor dat, ondanks de vele wensen de tuin rustig blijft ogen.

Direct achter het huis komt een groot terras met een stapelmuurtje die tevens dient als zitelement. Aangezien het terras pal op het zuiden ligt komt er een ruime pergola overheen, waar ook nog eens een schommel aan gehangen kan worden.

De bestaande vijver blijft gehandhaafd met aansluitend groot terras. Achterin de tuin komt ruimte voor de kippen en ook een hoek voor de kinderen om hutten te bouwen en te klimmen en te klauteren. Dit alles werd door middel van een pad van hergebruikte stapstenen met elkaar verbonden.  Dit vormt tevens een mooie zichtlijn in de tuin.